اخبار

طرز تهیه سالاد لبنانی| دستور تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد لبنانی| دستور تهیه سالاد تبوله  : سالاد تبوله یا همان سالاد لبنانی یکی از سالادهای خوشمزه عربی محسوب می شود که در آسیا پرطرفدار است و به دلیل سالاد بودنش به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. سالادی که جز اصلی آن بلغور گندم است.

تبوله یک سالاد سالم و خوشمزه است که به سرعت آماده می‌شود و حاوی انواع مختلف سبزیجات است. به همین خاطر برای کسانی که رژیم غذایی دارند و گیاهخوارها مناسب است.

سالاد لبنانی یا سالاد تبوله یک شام کاملاً سبک، با مزه ای بی نظیر مخصوص آنان که در رژیم هستند. این پیش غذا در عین حال می تواند به عنوان سالاد در کنار انواع غذا ها سرو شده و سفره شما را کاملاً رنگین کند.
طرز تهیه سالاد لبنانی

مواد لازم جهت تهیه سالاد تبوله برای 4 نفر

  • خیار 1 عدد
  • بلغور نصف لیوان
  • پیازچه نصف لیوان
  • جعفری یک و نیم لیوان
  • آب جوش سه چهارم لیوان
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه سالاد تبوله

دستور تهیه سالاد تبوله (طرز تهیه سالاد لبنانی) :

بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن یک قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا به خورد بلغورها برود و سپس آب جوش را روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه به همین صورت بماند.

برای صرفه جویی در زمان، پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم. خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیارها به صورت مربع های کوچکی شوند و گوجه فرنگی ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم.

پس از 15 دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را دور می ریزیم و آبکش می کنیم و آن را داخل ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند.

سالاد تبوله شما به همین راحتی آماده است “نوش جان”

 

یک دیدگاه

  1. مقالات آموزش آشپزی تون خیلی خوبن لطفا بیشتر بزارین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *