اخبار

آموزش خوشمزه کردن سبزیجات

آموزش خوشمزه کردن سبزیجات : سبزیجات در رژیم غذایی سالم و برای سلامتی نقش بسیار مهمی دارند و از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است كه در آن از انواع سبزی‌های تازه (خام یا پخته) استفاده شده باشد ولی خیلی‌ها معتقدند سبزی‌های پخته مزه دلچسبی ندارند یا اصلا طعم خاصی ندارند و برای خوردن آن رغبتی پیدا نمی‌كنند.

این مشكل حل شدنی است! هر سبزی را می‌توان با ادویه و چاشنی خاصی مزه‌دار كرد و به روشی مخصوص پخت. قصد داریم شما را با ترفندهای كوچک اما كاربردی برای مزه‌دار كردن سبزی‌ها آشنا كنیم.

خوشمزه کردن سبزیجات

بادمجان :

بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخ‌شده یا كباب‌شده به همراه پنیر پارمیزان طعم لذیذی پیدا می‌كند، بنابراین پس از پخت بادمجان، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.

گوجه‌فرنگی :

اگر گوجه‌فرنگی‌ را تفت می‌دهید، بهتر است به آن كمی سركه بالزامیک و شوید خشک اضافه كنید، در غیر این صورت گوجه‌فرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا می‌تواند بهترین طعم را داشته باشد.

كلم بروكلی :

اگر مشكل اضافه وزن ندارید، می‌توانید از مخلوط كره، لیموترش و فلفل سیاه برای مزه‌دار كردن این سبزی استفاده كنید. البته از روغن زیتون و پودر سیر هم می‌توان برای طعم‌دار كردن بروكلی استفاده كرد.

نخودفرنگی :

این سبزی به اندازه كافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویه‌ خاص بزنید.

گل‌ كلم :

بهتر است گل‌كلم را در مخلوط تخم‌ مرغ و آرد غوطه ‌ور و سپس در كمی روغن سرخ كرد.

كدو سبز :

مخلوط روغن زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و كمی هم پنیر فتا برای مزه‌دار كردن این سبزی بهترین انتخاب است.

هویج :

تنها طعم‌دهنده‌ای كه برای این سبزی پیشنهاد می‌كنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا می‌كند.

قارچ :

قارچ به اندازه كافی خوشمزه است و لزومی ندارد آن را با ادویه یا چاشنی مزه‌دار كرد اما سوخاری یا كباب شده مصرف كنید.

ذرت :

بهترین طعم‌دهنده ذرت، كمی كره است كه با مقداری نمك طعم شوری پیدا كرده باشد. این روش مزه‌دار كردن ذرت، مكزیكی است و با محصولی به نام كره شور انجام می‌شود.

كلم بروكسل :

مخلوط گردوی ساییده شده، روغن زیتون و سركه می‌تواند برای مزه‌دار كردن این سبزی انتخاب مناسبی باشد.

فلفل دلمه‌ای :

بهتر است فلفل دلمه ای را كباب شده میل كنید (بدون افزودن ادویه یا چاشنی.)

لوبیا سبز :

هنگام پختن لوبیا سبز بهتر است كه به آن كمی پیاز خرد شده بیفزایید و آن را با روغن زیتون و سركه طعم‌دار كنید.

یک دیدگاه

  1. عالیه ولی اگه میشه مواد و سبزیجات بیشتری رو اضافه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *