طرز تهیه سالاد لبنانی| دستور تهیه سالاد تبوله : سالاد تبوله یا همان سالاد لبنانی یکی از سالادهای خوشمزه عربی محسوب می شود که در آسیا پرطرفدار است و به دلیل سالاد بودنش به عنوان پیشغذا سرو میشود. سالادی که جز اصلی آن بلغور گندم است.
تبوله یک سالاد سالم و خوشمزه است که به سرعت آماده میشود و حاوی انواع مختلف سبزیجات است. به همین خاطر برای کسانی که رژیم غذایی دارند و گیاهخوارها مناسب است.

مواد لازم جهت تهیه سالاد تبوله برای 4 نفر
- خیار 1 عدد
- بلغور نصف لیوان
- پیازچه نصف لیوان
- جعفری یک و نیم لیوان
- آب جوش سه چهارم لیوان
- گوجه فرنگی 2 عدد
- آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه سالاد تبوله (طرز تهیه سالاد لبنانی) :
بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن یک قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا روغن کاملا به خورد بلغورها برود و سپس آب جوش را روی آن می ریزیم و درب کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه به همین صورت بماند.
برای صرفه جویی در زمان، پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم. خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیارها به صورت مربع های کوچکی شوند و گوجه فرنگی ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم.
پس از 15 دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را دور می ریزیم و آبکش می کنیم و آن را داخل ظرف سالاد خوری می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه و مخلوط می کنیم و زیتون باقی مانده را روی مواد می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و آبلیمو را روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یکدست و طعم دار شوند.
سالاد تبوله شما به همین راحتی آماده است “نوش جان”
مقالات آموزش آشپزی تون خیلی خوبن لطفا بیشتر بزارین